Om oss

Din VVS- och rörfirma i Varberg och Falkenberg

Välkommen till Getteröns VVS AB, din lokala VVS- och rörfirma i Varberg! Då vi åker ut och hjälper kunder på plats har vi ett större upptagningsområde som sträcker sig från Halmstad och Falkenberg till Göteborg, dessutom kan vi åka så långt upp som till Stockholm ifall det skulle behövas.

Inom personalen på Getteröns VVS AB har vi ända sedan starten 2015 genomfört våra arbeten med fokus på kvalitet och hållbarhet, något som vi än idag prioriterar. Vår ambition är att du som kund ska bli helt nöjd med arbetet och det är upp till oss att presentera ett resultat som uppfyller dina förväntningar.

Vi må vara en relativt nystartad rörfirma men här finns rörmokare och hantverkare med en betydligt längre erfarenhet. Som företag ser vi till att hela personalstyrkan håller sig väl uppdaterade angående de innovativa metoder och tekniker som växer fram inom branschen.

Getteröns VVS AB utgår ifrån Varberg, men vårat geografiska arbetsområde sträcker sig betydligt längre än bara denna vackra kuststad. Vi åtar oss arbeten i andra närliggande städer såväl som städer som ligger längre bort, bland annat Falkenberg och Halmstad med flera. Under våra aktiva år har vi utfört arbeten i bland Göteborg, Halmstad och Borås men även uppe i Stockholm. Vårt företag är flexibelt och vill du anlita oss, så ser vi till att vara där du befinner dig.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Kontakta oss

  Östra Fårestensvägen 8 ,43293 Varberg

  soder_1963@hotmail.com

  0766-488812